FOTOGRAAF

Vanaf mijn 14e is fotograferen mijn passie. Nadat ik afstudeerde als Integraal veiligheidskundige en de minor fotojournalistiek met succes doorliep heb ik mij in 2011 bij de Kamer van Koophandel laten inschrijven als freelance fotograaf en werd mijn hobby mijn vak.

Vandaag de dag werk ik als freelance fotograaf voor media en bedrijven. Dagelijks kom ik in mijn werk nieuwe situaties tegen die iedere keer weer voor uitdaging zorgen. Dat motiveert om de camera steeds tot het uiterste te dwingen en beelden op die manier uniek te maken.

CAMERAMAN

De mediawereld maakt momenteel veel ontwikkelingen door. In de journalistiek, maar ook bijvoorbeeld bij bedrijven en scholen verandert de behoefte aan beeld. Vooral de behoefte aan video is de laatste jaren sterk toegenomen. Ik heb mij het maken van filmopnames eigen gemaakt door de techniek te leren begrijpen in de praktijk en deze ervaring toe te passen in diverse projecten.

Ondersteunt door kwalitatief goede apparatuur maak ik nu diverse producties voor landelijke media als bijvoorbeeld Hart van Nederland, als ook voor stichtingen en bedrijven.

Wat mij aantrekt in het maken van beeld is dat je iedere keer weer met niets begint.  Het komt aan op creativiteit en inzicht.  Als beeldmaker beweeg ik mij daarom in een uitdagend werkveld.

Fotojournalistiek 

In 2011 ben ik als freelancer in het journalistieke werkveld begonnen. Journalistiek kenmerkt zich door diversiteit. Het ene moment maak je een portret van iemand, in een donkere ruimte met slechts wat kunstlicht, terwijl je een ogenblik later bovenop de Dom staat voor een reportage.

Het zijn enorme uitersten waar ik in dit vak mee te maken heb. Licht, donker, dag en nacht; in ieder scenario ligt de uitdaging om uniek en onderscheidend beeld te maken. 

Bedrijfsreportage
De ervaring uit de journalistiek neem ik mee het bedrijfsleven in. Ik kan u onder andere helpen bij het maken van foto en film van deze onderwerpen: 

  • Portretten
  • Reportage van uw bedrijfsvoering
  • Detailfotografie van uw product en productie
  • Overzichtsbeelden van het bedrijfspand
  • Teamfoto's
  • Beeldverslag van evenementen
  • Gemonteerde filmproducties van uw bedrijf