Koen Laureij beweegt zich tussen regionale en landelijke nieuwsonderwerpen. Actualiteiten legt hij vast voor onder het Algemeen Dagblad, Hart van Nederland en andere landelijke en regionale media.

Ook maakt hij reportages en portretten voor commerciële bedrijven en overheidsorganisaties. Eerder werkte Koen voor onder andere de Rotterdam The Hague Airport, Rabobank, Technische Unie en Rijkswaterstaat.

FOTOGRAAF

Vanaf zijn 14e is fotograferen zijn passie. Nadat Koen afstudeerde als Integraal veiligheidskundige en de minor fotojournalistiek met succes doorliep heeft hij zich in 2011 bij de Kamer van Koophandel laten inschrijven als freelance fotograaf en cameraman. Op dat moment werd zijn hobby zijn vak.
Dagelijks komt hij in zijn werk nieuwe situaties tegen die iedere keer weer voor uitdaging zorgen. Dat motiveert om de camera steeds tot het uiterste te dwingen en beelden op die manier uniek te maken.

CAMERAMAN

Media en bedrijven zijn continu op zoek naar het juiste communicatiemiddel om een verhaal, boodschap of verslag visueel te maken. Koen Laureij beschikt over de apparatuur, kennis en ervaring om samen met de klant naar het juiste eindproduct te werken. Zijn producties zijn onder andere terug te zien bij Hart van Nederland, het Algemeen Dagblad en de Utrechtse Communicatiekring.