Ga terug naar overzicht

Bestuurder spoorloos na forse aanrijding Utrecht

Op het Ghandiplein in Utrecht is een auto van de weg geraakt en op zijn zijkant in de sloot terecht gekomen. Bij de auto werd niemand aangetroffen waarop hulpdiensten een zoekactie begonnen. Die heeft uiteindelijk niets opgeleverd.

Agenten hebben een zoekslag gemaakt in de omgeving van het ongeluk. De sloot werd bekeken, maar ook op het terrein van het naastgelegen terrein is uitgebreid gezocht. Na enige tijd werd de zoekactie gestaakt en moest de conclusie worden getrokken dat de bestuurder niet gevonden was.
De bestuurder mag van geluk spreken dat hij de auto zelf uit kon komen. De auto kwam op de bestuurderskant in de sloot terecht. Hij moet er via de passagiers stoel uit zijn geklommen. 

Vanwege de klap die het moet zijn geweest stond ook een Mobiel Medische Team (MMT) klaar, maar die konden na enige tijd retour. Ook de ambulancedienst kon zonder inzet vertrekken. 
De brandweer heeft in de auto gezocht naar onder andere aanwijzingen en sporen, maar vooralsnog is niet duidelijk wie de auto bestuurde. De politie laat de auto aftakelen en doet verder onderzoek.

Tags: Brandweerduikers, duikers, auto, te, water, ovdg